Med Bitcoin Code og de fleste af de øverste mønter, der handler sidelæns i måneder, ser investorer på alternativer, især lave markedskapitaliseringsmønter, der har et enormt potentiale. Bitcoin’s samlede dominans er faldet markant i løbet af de sidste par måneder fra et højt niveau på 70% til et nuværende lavtal på 62%.

Vi ser mange altcoins bølge til nye højdepunkter hele tiden efter eksplosive gevinster

Det seneste eksempel er bestemt Elrond med en værdistigning på 3.300% i de sidste 4 måneder. Elrond handlede så lavt som $ 0.0007 den 17. marts og toppede ved $ 0,016 for bare et par dage siden. Et massivt bull-rally, der tog Elrond over en markedskapitalisering på $ 220 millioner på top 50 på Coinmarketcap.

Elrond er ikke den eneste mønt, der oplever massive bull bull-stævninger, mange DeFi-projekter får masser af opmærksomhed i det seneste. Et andet bemærkelsesværdigt eksempel er Compound (COMP), som øjeblikkeligt blev noteret på Coinbase og FTX, og efter en startpris på $ 71 pumpede det til $ 349 kun et par dage senere med en $ 900 millioner markedskapitalisering.

Det er klart, at altcoins sejler takket være den lave volatilitet af Bitcoin blandt andre grunde, men kan nogen faktisk forudsige, om en altcoin vil pumpe?

Ifølge Jimmy Song har almindelige mennesker ingen chance

I en nylig tweet erklærede Developer og iværksætter, Jimmy Song, at det at prøve at forudsige den næste store mønt er et nul-sum-spil.

Han sagde også, at du handler med en masse mennesker, der ved, hvad de laver, og stiller spørgsmålet ‚Hvem tror du vil vinde?‘ Grundlæggende antyder, at normale og små investorer stort set ikke har nogen chance for at vinde mod mere professionelle handlende.

Mens mange mennesker er enige med Song, kritiserer andre ham kraftigt og oplyser, at cryptocurrencies faktisk er det bedste til denne form for spekulativt spil. Hvis en ting er sandt, er det faktum, at kryptos og alt, der kan omsettes, er et nul-sum-spil, fordi en anden, der vinder, for en erhvervsdrivende skal tabe.

Von admin