Det bullish rally i slutningen af ​​juli var ret vigtigt for Ethereum. Værdiansættelsen sprang over $ 250, $ 300, $ 350 og overgik til sidst $ 400 efter mere end 2 år. Ethereums rally var så dominerende, at optionshandler forventede, at Ethereum skulle tilskrive mere volatilitet end Bitcoin selv.

ETH-BTC 3 måneders realiserede volumspredning den 27. juli var en ringe 6,5%, som steg op til 36% den 25. september. Overraskende nok har volumspredningen bevaret det samme niveau i de sidste 3 uger.

Ved første øjekast kan den konsistente realiserede volumspredning mellem Ethereum og Bitcoin skyldes manglende skub og træk mellem Ethereum og Bitcoin-optionshandlere. Selvom diagrammet kan virke som en anomali, er det vigtigt at bemærke, at mellem 25. september og 15. oktober (dvs. når spredningen var 36%), resulterede både ETH og BTC i perioder med både pumpe og dump.

Men hvis det realiserede volatilitetsdiagram for ETH-BTC observeres i en 1-måneders, 6-måneders tidsramme, kan der ses et åbenlyst fald siden starten af ​​oktober.

Det er klart, at Ethereum langsomt forventes at være mindre ustabilt i forhold til Bitcoin Up, den kortsigtede volatilitetsstruktur og den halvårlige tendens var ret gennemsigtig. Derfor kan det udledes, at den konsistente voltspænding ved 36% skyldes tidsrammen for spredningen. Volatilitetsspændet beregnet mellem Ethereum-Bitcoin over en periode på 3 måneder syntes afbalanceret på grund af ensartede stigninger og fald, hvorfor 3M vol spændingen ikke ændrede sig i denne handelsperiode.

Nu i betragtning af, at tendensen bevæger sig mod højere Bitcoin-volatilitet, vil markedet muligvis snart opleve en nedgang i selve 3-måneders diagrammet, hvor vol-spændingen falder til under 36%.

Ser man på den implicitte volatilitetsspredning mellem ETH-BTC, viste diagrammet en stigning, der antydede, at Ethereums volatilitet adskiller sig yderligere fra enhver indvirkning på Bitcoins prisvariation. Mens aktivet muligvis stemmer overens med en divergens, var det kollektive optionsmarked stadig domineret af Bitcoin-optioner som bemærket i de realiserede spredetabeller over vol.

For Bitcoin Options er det en velkommen pause, da ETH-optioner har haft stor åben interesse i løbet af de sidste par måneder. Med faldet i Ethereums volatilitet kan Bitcoin Options muligvis være marquee-handel igen.

Von admin