De afgelopen week had de BTC-prijs het moeilijk om de belangrijkste steunniveaus te bereiken en een aanzienlijke opleving op gang te brengen. Het bedrijf is in de afgelopen 24 uur in een stroomversnelling geraakt om hoger te komen dan het $10,5K steunniveau.

Deze fatsoenlijke herstelgolf zag de BTC-prijs de weerstand overwinnen bij $10,2K en $10,4K weerstand tegen de handel tot $10.550.

De stieren leken vastbesloten om de munt boven de $10.6K te duwen, maar stonden onder druk van de verkoop in deze regio.

BTCUSD heeft sindsdien lager gecorrigeerd voor de handel op $10.329 tijdens de perstijd. Het goede nieuws is dat er zich een stijgend kanaal vormt met steun in de buurt van $10.400. Daarom kunnen stieren zich rond deze steunbasis verzamelen en de BTC-prijs in de komende sessies hoger drijven.

Een bijna $10.6K zou een show van kracht zijn van de activa, aangezien de koningsmunt waarschijnlijk de winsten op dat niveau zou consolideren alvorens een andere hogere beweging op de grafieken te maken.

BNB Prijs schommelt met 15%.

Terwijl de BTC-prijs en ETH worstelen om een aanhoudende bullish momentum te krijgen, verraste Binance coin (BNB) veel handelaren nadat het met meer dan 15% was gestegen.

In de laatste 24 uur slaagde de BNB-prijs erin om te schommelen naar een hoogtepunt van $30,82 alvorens iets lager te corrigeren.

Deze stijging betekent dat de BNB de Bitcoin cash (BCH) en Chainlink (LINK) heeft overtroffen om de zesde grootste Crypto Trader te worden volgens de gegevens van CoinMarketCap.

Het BNBUSD-paar begon zijn opleving afgelopen woensdag toen het de $22,00-weerstand brak en stabiel bleef boven de $21,50.

Er was een sluiting boven $25.57 voordat het muntstuk er eindelijk in slaagde om de weerstand te overtreffen bij $30.00 om te handelen bij $30.4890 op dit moment.

BNB Voordelen van Binance Smart Chain Launch

De indrukwekkende groei van de BNB-prijs in de afgelopen dagen viel samen met de recente lancering van de Binance Smart Chain (BSC). De nieuwe keten stelt gebruikers in staat om BNB-munten in te zetten voor lucratieve beloningen.

BSC ondersteunt slimme contracten, waardoor het volledig compatibel is met de ETH-blokketen. De keten is ontworpen om de ontwikkeling van nieuwe en innovatieve DeFi-producten te bevorderen.

Tot nu toe werken naar verluidt de beste DeFi-protocollen op het gebied van ethereum, waaronder Aave, dForce en SwipeWallet, al aan de ontwikkeling van nieuwe producten op BSC.

De slimme keten van Binance profileert zich snel als een populair platform voor ontwikkelteams op ETH. Op 13 september twitterde Binance CEO Changpeng Zhao:

„Het transactievolume van Binance Smart Chain (#BSC) bereikte enkele dagen na de lancering 10% van het ETH-netwerk. Laten we helpen de gaskosten te verlagen.“

Von admin